συγγραφέας 
 
  Φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά το Φουστάνι της Γης 
 

Το Φουστάνι της Γης ταξίδεψε στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα

 

Τον Ιούνιο το Φουστάνι της Γης ταξίδεψε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασπροπύργου και στις παιδικές κατασκηνώσεις στην Ελευσίνα, με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. 

Σε κάθε μέρος που επισκεφθήκαμε, στήσαμε και από ένα μαγικό παιδικό εργαστήρι, όπου τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε πεταλούδες, πέταξαν με τα φτερά της παιδικής ψυχής τους σε άλλες χώρες και έπαιξαν γύρω από ένα μεγάλο φουστάνι. Το Φουστάνι της Γης! 
 
 
Ελάτε να αγγίξουμε τα φτερά μας, να γνωριστούμε, να αγαπηθούμε, να ονειρευτούμε  και να φτιάξουμε μια πολύ ξεχωριστή φορεσιά για τη γη μας. 

Σας προσκαλώ  στο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασα με αφορμή το βιβλίο μου ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ με σκοπό μέσα από ένα παιχνίδι φαντασίας και συμβολισμού να μοιραστούμε  τη σημασία της διαφορετικότητας, του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης των λαών.Πεταλούδες- ψυχές από κάθε γωνιά της γης μάς περιμένουν να ενωθούμε μαζί τους για να υπερασπίσουμε  τις ελπίδες, την πίστη και τα όνειρά μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Σοφία